BOLOGNA – RISING STAR

På onsdag dro vi avgårde til Bologna, og i går dansa vi Rising Star standard! Vi starta å danse klokka 8 på morgenen, så jeg fiksa håret kvelden før, og var oppe klokka 5 for å sminke meg. Det er alt for tidlig haha…elsker å sove, og hater å stå opp tidlig, så det passa meg veldig dårlig haha! Men men, det gikk fint og jeg rakk sånn ca det jeg planla. Over ser dere min look.

Men jeg var også så heldig at jeg fikk fikse 3 andre jenter! På min instagram @made.by.ronjaostensvik kan dere se alle “looks” som jeg laga! Noen bilder fra Instagram under:

Det var 79 par som danset, og etter tre runder med dans røk vi ut og endte på 20.plass. Vi må ærlig innrømme at vi ikke var fornøyde med det resultatet, men samtidig var det en veldig fin konkurranse og det føles bra å være tilbake i gamet. Så vi tar med oss godfølelsen til konkurransen i morgen!

Som dere ser på bildene over var vi i ganske godt humør uansett. Vi har tross alt ikke konkurrert på nesten 4 mnd! (før forrige helg), så nå er det bare å ta med seg lærdommen fra gårdagens konkurranse videre!

 

Mer fra turen kommer snart!

xoxo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg