WEEK 10

Reklame | InkBox. BliVakker.

 

Uke 10 er ved sin ende, og det er på tide med en liten oppsummering!

Ukens opptur:
Dette har vært en uke med mange oppturer! Så her er det bare å ramse opp:
-Tirsdag: Jeg fikk være modell for min utrolig flinke søster! Hun sminket meg og jeg ble sååå fornøyd. Se bilder under for å se hvordan det ble!
-Etter jeg var modell dro vi sammen på en resturant for å spise – super koslig med litt søster tid.
-I dag var det Østlandsserie, og en av mine elever Martha hadde sin første konkurranse, og jeg var med som lånepartner. Hun var så flink! #StoltTrener


Photo & makeup by Marianne Kallevåg.

Foto fra dagens konkurranse.

Uken nyhet:
Jeg er så heldig at jeg har blitt ambassadør for både InkBox og BliVakker! Som dere ser på et av bildene under delte jeg nylig en rabattkode hos Inbox. Den har desverre gått ut men du kan bruke koden min “BB5W5Q1M” frem til 13.mars for å få 10% av kjøpet ditt – woho! Følg med, spesielt på Instagram/Instastory, så skal jeg dele mer med dere fremover!


Photos from my date with my sister. A discount code from Inkbox (read furter up for a new one). A snap of Sverre and I, look closely haha.

Ukens nedtur:
Det må rett og slett være at vi var litt pjuske på lørdag og ikke fikk trena da eller i dag pga konkurransen.. Kjipt å gå glipp av to dager med trening…

Ukens trening:
Vi har fått danset alle dager utenom lørdag og søndag, og kroppen har for det meste respondert veldig bra, så det er deilig! Vi har også hatt styrke og noen finaler.


Photos by Jørgen Averstad.


Photos by Sverre Fjellstad.


On the photo: Pola, with hair and makeup by me.

Alt i alt en skikkelig fin uke med forskjellige fine utfordringer, og mye lærdom! Nå trer vi inn i en ny uke som blir siste uken med oppkjøring for vår første konkurranse siden november – spennende!

xoxo

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg