TECHNICAL DIFFICULTIES

I dag har jeg vært hos kiropraktoren for å undersøke bekkenet mitt nærmere for å utelukke at jeg har fått meg en skade. Alt virka bra, og det har roet seg ned i musklene. Neste steg blir da å komme tilbake for noen styrke-tester for å få litt ordentlige “tall” på om jeg er like sterk på begge sider, så rygg som på mage etc. Så det blir spennende å se! 

Etter det dro jeg avgårde til vegvesenet for å ta teoriprøven, æææ! Jeg var så nærvøs, selv om jeg hadde bestått sikkert 25 sånne øvelses tester. Da jeg kom dit hadde de for sikkerhets skyld tekniske problemer, så alle datasystemene deres var nede! Det hjelper jo ikke akkurat på nervøsiteten å bli sittende å vente i to timer! Men til tross for at jeg først var veldig nervøs fikk jeg roet nervene ved å lese litt i boka mi som jeg heldigvis hadde med meg. Og da det endelig var min tur var jeg relativt rolig…helt til jeg så noen av spørsmålene! haha. Et par av dem var skikkelig annerledes enn de jeg hadde øvd på! Og jeg var sikker på at om jeg besto skulle det være såvidt…men da jeg etter 20 minutter trykka fullfør og nervene var i høyspenn sto det : “Gratulerer, du har bestått!” med kun to feil. Jeg var veldig fornøyd!

Jeg har brukt både Teoritentamen og Teoriappen, og var egentlig veldig fornøyd med begge. I utgangspunktet tror jeg at jeg likte teoritentamen hakket bedre, men den er jo så vanvittig dyr!! Så det at teoriappen i motsetning er billig og varer “for alltid” , gjorde at jeg lett valgte den over teoritentamen etter et par måneder. Den fungerte bra, og gjorde meg klar til prøven. Jeg må si at selve teoriprøven var litt annerledes og hadde et par veldig rare spørsmål…men de er for det meste ganske logiske hvis man tenker seg litt godt om. Uansett glad jeg er ferdig med den, så er det bare å jobbe seg frem mot den praktiske prøven.

 

xoxo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg