HEART TAG

HANDMADE PHONECASES AND ANKLE WARMERS BY RANDI ØSTENSVIK // NAILS BY MISS NAILED IT // TAGS FROM SØSTRENE GRENE

Her er noe av det jeg satt å holdt på med i går kveld. For som jeg nevnte i et tidligere innlegg var jeg på Strømmen å handla her forleden, og der fant jeg blandt annet disse “tagsene” på Søstrene Grene. De er så bare så søte! Og man kan jo bruke dem til så mangt, som for eksempel til og fra lapper, pynt, slik som jeg har brukt dem, eller til noe helt annet! jeg kjøpte både de hjerteformede og de enkle hvite, som kom i forskjellige størrelser, og med den kule tråden. Det er så moro å ha noe sånn å gjøre på synes jeg, det er liksom så lett, men det blir så fint og effektfullt. 

 

På lørdag er det konkurranse her i Lillestrøm, og vi danserne skal stille med loddgaver, og dermed kommer to heldige vinnere til å få en håndlaget, strikka mobilveske, som sett over! Så om du befinner deg i Lillestrøm og omheng til helgen må du stikke innom Skjettenhallen for å se masse god dans, og kjøpe lodd for å ha sjansen til å vinne disse flotte mobilveskene. 
Disse er tilgjengelige i alle regnbuens farger, og du kan finne flere bilder på instagram @handmadebyrandi.

 

Nå skal jeg gjøre meg klar til en lang treningskveld med både privattime, undervisning og fellestimer. Det er en helt vanlig mandag for oss, men likevel er det viktig å lade opp med nok mat og hvile for å yte godt. Dessuten var det masse billige bær på REMA i dag så nå sitter jeg å koser meg med både blåbær og jordbær. NAM!

 

Hvordan er en vanlig mandag for deg?

xoxo

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Here are the results of some stuff I was doing last night. I found these cool tags at “Søstrene Grene”, and taught they´d be perfect for @handmadebyrandi products! And they can also be used for so much more, for example “to and from” tags on gifts.

On Saturday LSK is holding a competition, and we are bringing prizes for the lottery. I will give two of these lovely handmade phone cases! So if you are in Lillestrøm this weekend, make sure to see the competition and buy tickets fro the lottery in order to win! You can also check out our products on @handmadebyrandi on Instagram.

 

I am going to get ready for a long night in the studio now. We have a private lesson, then I am teaching, and at last we have group lessons. It is actually a totally normal Monday for us, but it is still important to eat and rest enough to be able to dance good all night. 

 

xoxo

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg