NORWEGIAN CHAMPIONSHIP

Nok en gang er NM ferdig og vi har altså hatt en så flott helg! Vi følte liksom at “alt” klaffa og vi fikk til arbeidsoppgavene våre. Vi koste oss så vanvittig på gulvet og hadde rett og slett en skikkelig god opplevelse på gulvet. Vi danset fra hjertene våre samtidig som vi hadde fokus på det vi hadde øvd på. Vi hadde dessuten en fantastisk heiagjeng med oss som lagde så mye stemning! Og i tillegg til at vi er fornøyde med det vi presterte var vi fornøyde med resulatene våre! Vi ble nummer 4 i latinen, som er en tøff konkurranse! Så det var en superfin opptur som gir mye motivasjon!!

I standard danset vi også så godt vi kunne og hadde en helt magisk følelse ute på gulvet! Vi endte på en klar 2.plass og nådde dermed målene våre både danse og resultatmessig – en fantastisk følelse!!

 

Men det er langt ifra alltid at alt klaffer så godt som det gjorde i helgen! Det har vært en tøff og kronglete vei med blod, svette og tårer. Det krever mye av oss både fysisk og psykisk. Derfor er det viktig for oss å få takke de som støtter og hjelper oss, dag inn og dag ut!

-Først vil jeg takke familien. Hva skulle vi gjort uten dere? De lange telefonsamtalene, det fantastiske engasjementet og den endeløse positive støtten. Når det er som vanskeligst er det dere som alltid har ryggen vår. Følelsen av å ha noen som alltid synes du gjør en god jobb, som alltid synes du er flink, og som alltid støtter deg, uansett hvordan det går – det er en helt fantastisk ting. Det å ha noen som alltid har troa og som alltid er stolt av deg … det er helt uvurderlig! Jeg er så heldig at jeg har akuratt dette og ønsker å takke mine nærmeste av hele mitt hjerte. Dere er de første jeg ringer når noe går bra eller hvis noe er vanskelig. Dere er våre sponsorer, støttespillere og motivatorer – en del av vårt team! Dere skal vite at jobben dere gjør betyr hele verden for meg, for oss. Tusen takk!

 

– Jeg vil også takke trenerne våre! Dere gir ikke opp på oss, og det betyr så vanvittig mye. Av og til har vi en “tung dag på jobb”, men da er dere der for å hjelpe oss gjennom det med deres erfaring og ekspertise. Troa dere har på oss gir oss tro på oss selv. Takk for tiden dere bruker sammen med oss, alt dere lærer oss og for alt annet dere gjør for oss!

 

– Noen jeg også vil takke er alle vennene våre, både nære, beskjente og de ukjente. Dere som klapper for oss i det vi danset forbi. Dere som liker bildene våre. Dere som sier “bra jobba”. Dere som gratulerer oss. Og dere som smiler til oss. Det kan virke så lite, men det betyr så mye! Det er lite som overgår følelsen av å få anerkjennelse for noen man har jobbet hardt for. Det gjelder på alle områder i livet, så spre positivitet, det smitter!
” Tenk positive tanker, si positive ord, og det positive gror! “

 

– Til slutt vil jeg takke sponsorene våre. Dere er kanskje folk som vi ikke kjenner fra før, men som har valgt å invistere tid/penger i oss. Dere gir oss muligheter. Dere gir oss støtte. Og dere gir oss motivasjon. Hvert et lille bidrag, hver en tjeneste bidrar til å gi oss muligheten til å holde på med denne beintøffe idretten. Det gir oss mulighet til å leve av det vi elsker mest.
 

 

Tusen takk for all støtte. Tusen takk for alle fine ord. Vi har jobbet hardt for dette, og vi skal jobbe hardt videre. Det vil komme gode tider og vanskelige stunder, men sammen med dere, vårt team, skal vi klare det som måtte komme!

 

Hjertelig hilsen oss.

xoxo

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg