COUNTDOWN // NORWEGIAN RANKING

Årets første konkurranse nærmer seg med stormskritt! Den er allerede på nå førstkommende lørdag. Det er alltid veldig spennende å komme i gang! Konkurransen avholdes i Stavanger, så vi reiser til Haugesund for å så kjøre opp og ned til Stavanger på dagen på lørdag. På fredagen blir det bare å slappe av og kose seg i Haugesund. Vi kommer midt på dagen på fredag, så vi har ettermiddagen på å gjøre hva vi vil. Men på kvelden kommer jeg til å fikse håret klart slik at jeg kan såve så lenge som mulig på lørdag haha. #BeautySleep.

Det er en del par som har bikket 19 år og dermed har rykket opp i voksen eite (vår klasse) så dette er første konkurransen på lenge der det blir to runder i voksen elite – gøy! Vanligvis er det direkte finale og svært på par med i voksen klassen, så det blri veldig gøy å være litt flere som kjemper om plassene! Vi gleder oss masse og har gode nerver i kroppen. Dagen etter norgesserien har jeg faktisk bursdag – jeg blir 21 wow – så da blir det familieselskap hjemme i Haugesund!

 

I helgen ble jeg desverre dårlig..aner ikke hvorfor, ble bare skikkelig slakk fredags kveld og det slapp ikke taket før i går.. Det resulterte i så godt som ingen trening utenom en kort økt i går…skikkelig kjipt. Men jeg er i det minste uthvilt og klar til en ny treningsuke! Den har startet i dag med privattimer og fellestimer i standard.

xoxo

Our first competition of 2018 is next Saturday! We are really looking forward to it, especially because there are a lot of new couples entering our class. For the first time in a long time there will be two rounds in adult in the norwegian ranking competition! Fun! The competition is held in Stavanger, so we will be travelling to Haugesund on Friday, driving to Stavanger on Saturday! And after the competition, I will go back to Haugesund to celebrate my 21st birthday, which is on the fourth of February. I will celebrate with my family and I´m really looking forward to it!

This weekend I sadly got ill, which resulted in very little training..too bad! But lucily I´m well rested and ready for a new week of training now! It starts today with private and group lessons in standard – let´s go!

xoxo

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg