HØSTFERIE RECAP

Vipps var ferien over dere, men for en fin ferie vi hadde! Jeg føler ofte at ferier bare flyr avgårde, men jeg føler utrolig nok at høstferien har vart lenge, for vi har rukket så mye forskjellig.

Vi startet ferien hjemme i Norge med en ganske normal helg med trening, litt rydding hjemme, fikset og ordnet litt ting og tang rett og slett, noe jeg setter veldig stor pris på. For hvis det er en ting jeg savner i hverdagen så er det litt mer tid hjemme. I ukedagene er vi som regel ute av huset fra 08:00 til 21:45, så de helgene vi er hjemme (ikke ute å reiser etc) så liker jeg godt å tilbringe tid hjemme. Få unna litt klesvask, rydde, brette klær, stelle med plantene mine osv. Ikke minst også slappe litt av, lage litt innhold til SoMe og andre ting jeg synes er gøy!

Etter en helg hjemme satt vi derimot kurset mot et sted vi virkelig har savna å reise til….nemlig Litauen! Der dro vi til en veldig fin by som heter Kaunas for å trene med trenere og par der. Vi har vært der ganske mange ganger før, og har derfor blitt ganske godt kjent med byen, hvor vi liker å bo mens vi er der, hvor vi liker å handle/spise og ikke minst hvordan vi skal komme oss rundt. Litauen er et land vi synes det er veldig lett å komme seg rundt i, det er veldig fint, og vi trives skikkelig godt der.

Vi var der fra tirsdag til torsdag, Dagene besto stort sett av å sove til rundt 09:30, spise frokost, dra på trening for første økt 11:30, etterfulgt av en ettermiddags økt og/eller en kveldsøkt. Onsdag hadde vi to økter, en på 3 timer og en på 2, mens på torsdag hadde vi 2 timer morgen, to ettermiddag og to kveld. Der får vi virkelig føle på å leve som kun idrettsutøver! Slippe å tenke på annen jobb, og da har man jo fint tid og energi til fler økter hver dag! Vi må innrømme at det absolutt ikke hadde gjort noe å få betalt for å være toppidrettsutøver i andre idretter! Dessverre er sportsdans en såpass liten idrett at selv om vi er på landslaget et det ikke en slik ordning, så vi betaler for alle slike reiser av egen lomme – men derfor vet vi også virkelig hva det er verdt og prøver å få mest mulig ut av turer som det!

Vi hadde i alle fall en fantastisk, slitsom, krevende og lærerik tur til Litauen og det var super motiverende! Mye takket være de gode trenerne og generelt parene og folkene der som tar så godt imot oss og pusher oss. Fredag morgen dro vi hjem til Norge.

Tilbake i Norge fikk Sverre en litt tidlig bursdagsgave(han har bursdag 15.10). Sverre har lenge snakket om at han ønsker seg en skikkelig avslapningsdag, og jeg så mitt snitt til å overraske med en dag på spa for begge to! Ingen av oss har egentlig dratt på skikkelig spa før, så det gledet vi oss begge skikkelig til! Og la meg bare si det sånn, for det første tror jeg vi var de eneste på spaet som starta oppholdet med å “varme opp” ved svømme noen lengder i bassenget før vi startet avslapningen. Og om det var noen som nøt, så var det oss!

Det er jo ikke lov med mobil der, så det ble skikkelig digital detox, til til å bare være, tid til å prate, tid til å la kroppen slappe av. Vi koste oss såå mye! Spesielt etter en uke stappa med trening så var det mildt sagt ikke feil med en skikkelig avslapningsdag. Helt ærlig tror jeg det var bra for oss på så mange måter. Selvfølgelig sånn rent fysisk men også godt for hodet, og for oss to sammen. Det var en ny opplevelse vi fikk gjøre sammen, det var rolig, varmt, behagelig og vi fikk være “bare kjærester”.
La meg bare si det sånn at det fort kan bli en tradisjon å gjøre noe sånn på bursdager!

Siste dagen av høstferien ble tilbragt i dansestudio med latintrening fra 17:45 – 21:15, og det ligger noen snutter ute på min instastory nå m du vil se! I tillegg var jeg hos min skjønne venninne og negltekniker som nok en gang har mekket magiske negler til dansekonkurransen på lørdag, neglene ser du HER. 

 

Jeg håper du også har hatt en fantastisk høstferie, og så vil jeg også si, at husk at selv om det kan føles som at alle har reist eller gjort noe spesielt nå som verden sakte men sikkert åpner litt igjen, så er det minst like bra å ha slappet av hjemme, jobbet hele uken, kanskje høstferien til og med har vært litt kjip, og det er også helt lov. Hverdagen er i gang igjen, så bruk det som en ny start.

-Ronja

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg