HAIR BY HS


HAIR BY HELENE SPILLING (BYHS) // PHOTOS BY SVERRE FJELLSTAD

Jeg var så heldig at Helene tok seg tid til å fikse håret mitt ti VM! Se så vanvittig flott, er jo hårkunst…Det skal sies at disse bildene er tatt etter to dager med konkurranser, og etter to netter hvor jeg har såvet med det faktisk. Så det er en del småhår pga ullgenseren som jeg hadde på meg på vei hjem fra konkurransen den dagen. Men likevel sier det jo sitt om hvor mye greier vi har i håret, og hvor godt det faktisk sitter. Det er ikke rent like hårgele og hårspray som går med til en frisyre akuratt.

 

Grunnen til at jeg ikke har blogget på noen dager er rett og slett fordi jeg har ligget strekk ut, syk siden tirsdag… Nå er jeg heldigvis bittelitt bedre, men jeg blir nok liggende i flere dager før jeg kan trene igjen…noe som er vanvittig kjedelig!! Men ikke noe vits å stresse over det, jeg skal prøve å slappe av og få i meg mat at sånn at jeg blir fort bra igjen. 

 

Har du klart å holde deg frisk så langt i vinter?

xoxo

 

——————————————————————————————————————————————————————-

This weekend I was lucky enough to have my friend Helene (BYHS) fixing my hair for the world championship. Look how beautiful she made it! And these photos was actually taken after two competitions and two night of sleeping with the hair. So the small hair sticking out is caused by the wool sweater I wore after the competition this day. Anyway, I think this still says a lot about how much stuff we put in our hair to make it stay this way! We use a lot of hair gel and hairspray..

The reason why I haven´t blogged for some days sis because I´ve been quite ill…Today I am a little bit better, but I will probably not be back on my feet for a few days..So boring! But no point stressing about it..I will just try to relax and eat, and hopefully I´ll be back on my feet soon!

 

xoxo
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg