VÅRT MÅL FOR VM

Allerede i morgen går VM av stabelen her i Moskva, og vi er så vanvittig spente, og gleder oss masse! I dag har vi rusla rundt i Moskva og kost oss, samt gjort en del forbredelser. Nå er håret ferdig, et lag med selvbruning er tatt, kjolene er sett over og nå er det straks tid for å sove. Men først tenkte jeg å dele litt tanker med dere om våre mål for morgendagen.

 

Når det kommer til selve konkurransen så er alltid målet vårt å danse så godt vi kan! Få til arbeidsoppgavene våre og yte vårt beste. Om vi får til det så er vår viktigste oppgave gjort. Men rent resultatmessig har vi et mål om topp 24. Altså kvartfinalen. I EM i tidans i fjor ble vi nr 26, altså 2 plasser utenfor kvartfinalen. Nå er det jo VM, og enda flere par med, men vi jobber likevel mot den kvarftfinalen!

 

Vi gleder oss som sagt så mye, og vi føler virkelig vi har et helt team i ryggen! Under ser dere et par av hilsenene vi har fått på facebook for eksempel.

Vi har også fått såå mange hyggelige meldinger, kommentarer og what not. Dere er såååå fine, og vi setter så vanvittig pris på all den støtten dere gir oss – det er helt fantastisk. Vi skal danse for oss, for dere, og for Norge i morgen!

Håper dere følger med på instagram og her på bloggen fremover, skal prøve å holde dere så oppdaterte som mulig.

xoxo

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg