8 TING JEG ELSKER AT HAN GJØR

Som mange av dere vet har vi vært sammen siden vi gikk på vidergående, og vi nærmer oss 6 år som kjærester og dansepartnere! Det er naturligvis mange oppturer og nedturer i et forhold, men i dag tenkte jeg å dele noen ting Sverre gjør som jeg elsker! Dette er små og store ting jeg bare blir så glad av, så jeg tenkte jeg skulle dele litt!

1) Når han plutselig fikser noe/rydder eller ordner.
Kan umulig bare være meg? Hvis han plutselig bestemmer seg for å fikse noe som er ødelagt, rydder i bilen, vasker utenfor, eller et eller annet jeg synes er kjedelig eller vanskelig. Alle kjenner seg vel igjen å ha noen kjedelige oppgaver liggende å vente, så hva er vel herligere enn om den andre bare plutselig bestemmer seg for å gjøre det?

2) Lager mat. 
Samme gjelder mat, Sverre er såå flink til å lage mat! Så når han har en ide og disker opp med noe godt så blir jeg meget happy!

3) Når han hjelper meg med mine sosiale medier.
Sverre er min personlige fotograf, vlog-redigerings-personell og what not. Og jeg blir alltid så vanvittig glad når han er ivrig i det. Han har blitt en så flink fotograf, og ikke minst er han veldig flink til å redigere vlogger. Der er det ikke alltid han er like ivring, men når han er i gang er han super flink og hjelpsom noe som jeg setter så stor pris på!

4) Når han bærer ting for meg.
Gammeldags? Nja, jeg er egentlig ganske sånn som skal klare meg selv og bærer alltid min egen bagasje, veske osv. Men gangene han tilbyr å bære en tung pose, ta en ekstra bagg osv, så blir jeg litt sjarmert i senk.

5) Når han overrasker meg.
Med gode ideer, planer, en flaske pepsi max, en blomst, en massasje eller hva som helst! Jeg er generelt veldig glad i overaskelser, men jeg mener selv at jeg ikke er så kravstor. For eksempel blir jeg superglad om Sverre har kjøpt med en pepsi max til meg om han stikker innom butikken for eksempel!

6) At han får meg til å le
Dette gjør han på veeeldig mange måter. Han er generelt veldig morsom og vi tuller veldig mye – og en god latter forlenger livet!

7) Små gleder i hverdagen
Muligens en litt vag sak, men for å komme med et eksempel: Sverre lager fantastisk guacamole til tacoen, og i dag mens jeg tok meg en dusj hadde Sverre mekket guacamole, og kom plutselig inn på badet med en chips med guacamole på som han ga meg. Veldig tilfeldig, men herlighet så koseli! Begynte å le, og fikk en digg bit med snacks!

8) Tryggheten han gir meg
Dette gjør han rett og slett gjennom at han er ganske rolig og samlet. Han holder hodet kaldt i stressende situasjoner, for eksempel når vi er ute å reiser og vi ikke forstår språket, ikke har nett, og ikke vet hvor vi skal – da er det ingen andre enn Sverre jeg ville hatt med meg! Han finner liksom alltid en løsning. Og det er selv om jeg definitivt er den mest organiserte av oss! Jeg er mye endre ting å planlegge, forberede, og til å ha oversikt, men dersom det oppstår en uforutsett situasjon er han den som holder hodet kaldt!

Det er selvsagt mange flere ting jeg elsker at Sverre gjør, men over fikk dere hvertfall vite noen! Alle har vi forskjellige ting vi setter pris på i et forhold, og forskjellige ting man ikke setter pris på selvsagt. Men jeg synes det er så viktig å sette pris på litt sånne småting i hverdagen, jeg har ikke alltid vært god nok til å si hvor mye jeg faktisk setter pris på det, men jeg har tenkt mye over det og har blitt mye bedre, men alltids forbedringspotensiale der også!

Min oppfordring til deg er å bli flinkere til å si høyt det du setter pris på, da blir det mye hyggeligere å gjøre ting for din andre halvpart også! Det kan være så enkelt som å si tusen takk etter at den du bor med har tatt oppvasken eller vasket klær, det gjør det så mye hyggeligere å gjøre sånne kjedelige hjemmeoppgaver.

Hva setter du ekstra pris på at din andre halvpart gjør?

Husk å følge meg på:
Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)

xoxo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg