SLIK GIKK VM I MOSKVA

Hei alle sammen! Nå er vi tilbake i Norge igjen etter 3 dager i Moskva, og det har vært noen innholdsrike dager. Men det første jeg tenkte å dele med dere var hvordan det gikk på VM.

Som dere ser var det en utrolig flott hall, og jeg synes at arrangementet var veldig fint hele dagen. Men så over til dansingen:
Som jeg nevte tidligere var målet vårt å komme inn i topp 24, vi kom desverre ikke inn i den runden, men vi endte rett utenfor, på en 26.plass. Så det var jo selvfølgelig kjedelig at det glapp, men samtidig var vi heldigvis ikke langt unna heller!
Det å være med i et så flott VM er en veldig lærerik opplevelse, og selv om vi helst skulle ha dansa en runde til, er vi fornøyde også! Jeg må innrømme at jeg ble veldig skuffet da vi så resultatene på konkurransedagen, men etter at jeg har fått sjekket “marks” og hvilke dommere som ville ha oss med videre osv, så blir jeg bare mer motivert for tiden fremover!!
Men et annet mål vi satte oss var å få til arbeidsoppgavene våre. Og det å få til alle arbeidsoppgavene på en så fullt gulv i litt “kaos” av alle parene som vil videre er en prøvelse! Men vi fikk til veldig mye av det vi skulle, så det er viktig å ta med seg. I tillegg merker man veldig godt hva man må trene videre på.

Alt i alt et fint VM hvor vi koste oss på gulvet, fikk jobbe med arbeidsoppgavene våre, og jeg det har gjort at jeg gleder meg MAX til NM i tidans i november! I tillegg kan vi glede oss over at vi ble det beste nordiske paret i VM. Så her er det bare å ta med seg all den lærdommen man kan til treningen og konkurransene fremover.

Mer fra Moskva turen kommer snart!

xoxo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg