HELT ULIKT MEG

Reklame | Ideal Of Sweden

I det siste har jeg som jeg fortalt dere hatt et ukesprosjekt som gikk ut på å rydde i alle skuffer, skap, kriker og kroker. Det var et ganske heftig prosjekt, og jeg dro ut alt fra skapet, og reorganiserte hele greia, i tillegg til skuffer og skap andre steder i leiligheten. Jeg skal ærlig innrømme at det er ganske ulikt meg, jeg er ikke den første som frivillig rydder huset fordi det er gøy liksom, snarere tvert imot, jeg liker generelt ikke å rydde, men etter at jeg gjennomførte uken med rydding har jeg fått mersmak! I dag har jeg tatt for meg oppgaven med å prøve på klær.

Jeg har allerede sortert ut en del jeg vet jeg skal gi bort, men nå har jeg gått enda dypere til verks. Jeg har prøvd på en haug med klær og alt som jeg ikke føler meg vel i, eller som ikke passer skal gis bort eller selges! Det er jo på ingen måte vits å ha ting man ikke bruker! I tillegg gir det å prøve alle klærne en skikkelig oversikt over det man faktisk har! Jeg er tvilsomt den eneste som føler at jeg “aldri har noe å ha på meg”, men har egentlig klesskapet stappa fullt, men jeg har bare ikke god nok oversikt!
Opp til 70% på alt hos Ideal Of Sweden (adlink)! Pluss at du kan bruke min kode “ID15-120273” for ytterlige 15% rabatt. På bildet over har jeg Louvre Pouch, den er på 50% nå, jeg har også Louvre Computer Sleeve som nå er på 70%! + 15% ekstra rabatt om du bruker koden min over.

Dagens oppdrag var danseklær som jeg bruker på trening. Der hadde jeg en boks med klær, men det er så vanskelig å holde oversikt når alt ligger i en boks, så derfor har jeg nå hengt alt opp. Jo mer jeg rydder i skapet nå, jo mer innser jo jeg at jeg har, og jeg har derfor satt meg et nytt lite mini mål, nemlig at jeg ikke skal kjøpe noe nytt før jeg har prøvd alt i skapet mitt og gitt bort det som jeg eventuelt ikke lenger vil beholde.

Og jeg utfordrer DEG til å gjøre det samme! Det er bra for både lommebok og miljøet! Da slipper man bomkjøp i form av at man kjøper noe man allerede har, eller kjøper noe man egentlig ikke trenger. Og da blir det enda morsommere å faktisk unne seg nye klær!

Hva sier du, er du med på denne challengen?

Husk å følge meg på:
Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg