FREMME I MOSKVA

Heisann!

I dag har vi reist til Moskva, og akuratt nå ligger jeg å slapper av i badekaret. Det er såå herlig etter så mange timer på reis. Det er ikke såå langt til Moskva, men fytti rakkern ting tar tid. Selve flyturen tok rundt 3 timer og gikk veldig fint. Vi hadde lasta ned “Shrek” av alle filmer og koste oss med den på turen.

Det var først etter at vi landa at ting begynte å ta tid. Da vi endelig fant skyssen vår og han fikk henta bilen var det på tide å møte trafikken i Moskva… Forrige gang vi var her, i 2014, brukte vi 2 timer på en strekning som skulle ta 20 min… Så jeg var ikke akuratt overraska da turen gikk svært stillestående og varte i 2 timer. Heldigvis hadde vi også lasta ned oppfølgerene til Shrek, så vi så litt film også i bilen.

Og da vi nørmet oss ble det også masse fint å se på langs veien. Det skal dere også få se i reisevloggen som kommer etter turen!

På denne turen er det faktisk ganske mange kjente! Såå hyggelig. På veien reiste vi med samme fly som treneren vår Anita, samt et anner latinpar fra Norge, Lars og Vivian. Da vi kom helt frem traff vi også Malthe og Sandra, som er et par i verdenstoppen i latin. Vi tar både timer med dem, men er også så heldig å ha blitt godt kjent med dem utenom. Vi dro å spiste sammen med dem, og vi har hatt en super hyggelig kveld! Hotellet vårt har dessuten en egen del med både karaoke, det ene og det andre, så gutta klarte ikke motstå en liten tur opp på scenen.

Nå skal det bare slappes av, soves, og i morgen skal vi utforske byen litt! Gleder meg max!! Og liker dessuten å ha en dag med rolig aktivitet dagen før en konkurranse, så det å gå litt rundt i byen her blir helt supert. Mer om det i morgen!

Har du vært i Moskva før? Så kom gjerne med noen tips til hva vi burde gjøre/se.

xoxo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg