EN SVÆRT SPENNENDE UKE

Reklame | Nemus Lillestrøm

Allerede to dager inn i denne uken, og herfra blir uken ganske spennende! Jeg skal blant annet på ny sjekk hos Nemus Lillestrøm for å undersøke om kneet har blitt bedre, jeg skal jobbe, samt at jeg skal ta noen kurs, og forhåpentligvis møte noen venninner til helgen om været holder slik at vi kan være ute.

Om jeg har litt tid til overs har jeg også veldig lyst å lage noen sminkelooks, ta noen bilder og kose meg litt med sånne ting! Vurdere også å klippe meg igjen faktisk! Jeg klippet jo av over 40 cm hår rundt juletider, men siden det har det jo vokst sikkert nærmere 8-10 cm, og ettersom det mest sannsynlig er ganske lenge til jeg skal danse konkurranse igjen tenker jeg å klippe det igjen mens jeg enda har litt tid til å la det vokse litt ut igjen.


Jeg elsker uker som har litt forskjellige ting på agendaen, og i går gikk jeg til innkjøp av 4 noe notatbøker, det er lykke for et liste-menneske som meg! Jeg skriver veldig mye både huskelister, to-do lister, tankekart, ønsker, ideer – ja alt mulig! Men ukens planer blir hovedsakelig skrevet ned i kalenderen/almanakken min samt på to-do listen. Jeg er en sånn person som gjerne skriver en ny liste hver dag, bare fordi jeg synes det er så gøy, og ikke minst så herlig å kunne krysse av ting man har gjort! Bare meg?

Jeg håper du også har noen morsomme planer for uken, og at overgangen til et mer normalt samfunn går bra! Fortell meg gjerne hvilke planer du har for uken!

Husk å følge meg på:
Følg meg på:
Instagram her
Facebook her
Tiktok: @ronjaostensvik
Snapchat:
@hverdagschat (onsdager)
xoxo

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg