ELITE DANCE AUTUMN TROPHY 2019

Denne helgen har vi som sagt vært i Gøteborg for å konkurrere, vi reise sammen med de to finingene over, i tillegg til at et par til fra klubben Mari og Mathias var der. Veldig hyggelig å reise sammen med flere fra klubben.  #TeamLSK

Bildet over og under er omringet av en svart kant og er i litt sånn halvdårlig kvalitet….why tenker du kanskje? Jo fordi dette er en liten sneakpeak på en reisevlogg som kommer fra turen – woho! Det begynner å bli lenge siden jeg lagde en vlogg, så nå er det på tide å starte igjen. Jeg skal gå i gang med redigering allerede i dag, så vloggen kommer ila uken!

Dagen i Gøteborg var veldig fin! Vi dansa først 2 runder standard, og deretter 3 runder latin. Det var en lang, men morsom dag. Vi var i finalen i både standard og latin. I standard var vi faktisk helt på toppen – vi vant! Veldig moro!! Og i latin ble vi nummer 3. Vi er veldig fornøyde med dagen!

Det som jeg liker veldig godt med å konkurrere i Sverige er at de gjør en del ut av konkurransen, lys, musikk etc. Så man føler at det er gjort en innsats i arrangementet. I tillegg var publikum veldig varme, og det var flere som sa ” Go Norway!” da vi dansa, og det er jo bare så vanvittig hyggelig!!! Man kommer inn i en svensk konkurranse, og så er publikum såå varme og gode. DET setter vi vanvittig pris på, og det gjør at vi gjerne vil komme tilbake!

Over ser dere et bilde fra seiers-dansen vår, en tango, samt hårfrisyren jeg lagde til Pola. Under ser dere min look. Det ble en enkel midtskill og lav bun, samt en svart “smokey” sminkelook. Liker å teste ut litt nye looks!

Nå er vi vel hjemme i Norge igjen, og dagen skal tilbringes hjemme for min del. Her skal det vaskes klær, ryddes og planlegges, sånn at vi er klare for uka som kommer.

PS: Hver eneste gang vi har konkurrert i Gøteborg har det skjedd noe med meg – det gjorde det også denne gangen. Altså whaaat? Skal fortelle dere mer om “Gøteborg forbannelsen” litt senere!

Hvordan liker du å tilbringe din søndag?

xoxo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg