90 LEDD I BRYSTET !?

Da er to dager med Lasse Ødegaard over, og vi har så mye informasjon! V i har hatt helt supre timer og gleder oss til å jobbe videre med alt vi har lært! Og vi har blandt annet lært at vi har “90 ledd i brystkassa”! Altså, nei vi har kanskje ikke 90 ledd sånn som vi tenker på “ledd” i brystkassa, men det er såååå mye bevegelser, retninger, og ting man kan gjøre kun i brystkassa. Det er faktisk ganske sykt.. Og vi blir litt overraske sånn ca hver gang vi har Lasse. Han, sammen med et reseach team driver å lager en bok, og de har også en nettside, som jeg skal vise dere litt fra etterpå, og dans er altså helt seriøst, en hel vitenskap!!

Vi snakker om “energy”, “energy lines” , “weigth” og mye mer! Så til deg som trodde dans var en enkel og ukomplikert sport, ta en liten titt under er du snill: (Bilde tatt fra Lasses´s nettside: Inner-body-art.org.)

Altså….  Og det over er kun hovedkategoriene! Under hver av disse er det jo underkategorier, 3D modeller, og what not!  Så ingen fare for å bli utlært i nærmeste fremtid haha. Super spennende! Og føler jeg lærer såå mye rart om menneskekroppen i samma slengen.

Dette er selvsagt ikke det første man lærer når man starter å danse hehe, men nå som vi har dansa i en god del år, er dette en del av “pensum”. Spennende, innvikla, hjepsomt og interessant!

Håper du fikk et lite innblikk i hvor mye man faktisk må kunne i sportsdans!

Nå er det straks leggetid her faktisk, så da ønsker jeg dere bare en riktig fin kveld videre,

natta!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg