2019 – ÅRETS HØYDEPUNKTER

For et år 2019 har vært! Det har virkelig både vært oppturer og nedturer, men jeg føler alt i alt at 2019 har vært et sinnsykt lærerikt og fint år. Jeg tenkte derfor å dele noen av årets største oppturer med dere.

MAI 2019 – Photoshoot
Jeg fikk være modell for en dag og det var vanvittig gøy! Det var fotografen Peter Kasbergen, som jeg ble kjent med gjennom at han er danse-fotograf, som spurte meg om jeg ville være modell – noe jeg selvsagt ville! Det var veldig ut av komfortsonen, men jeg er så glad for opplevelsen, og håper å få gjøre flere modelloppdrag i fremtiden! Her er noen av bildene Peter Kasbergen tok av meg:

 

JUNI 2019 – NM i standard og latin
Muligens årets største opptur i danse-sammenheng. Det var en helt fantastisk opplevelse å danse både NM i standard og latin, og vi fikk på toppen av alt et resultat vi var strålende fornøyde med, nemlig bronse i begge grener!

 

SOMMEREN 2019 – Treningsleirer, venner og familietid

Sommeren 2019 var vi så heldige å få dra på to treningsleirer i både Danmark og Litauen. Bilde fra tema kveld i Litauen med den norske gjengen, og fra “party night” i Danmark:

Jeg fikk også tilbragt tid men venner og famile – et must for skikkelig sommerferie!

OKTOBER 2019 – VM 10dans i Russland

Her glapp riktig nok målet vårt akuratt da vi endte på en 26.plass med mål om kvartfinalen (24 par). Likevel var det en fantastisk opplevelse, og vi skal jobbe hardt for å kvalifisere oss til flere EM og VM !

 

NOVEMBER 2019 – NM I 10DANS

Nok en FANTASTISK opplevelse på dansegulvet!! Vi kjempet til siste sekund på gulvet og vant standard delen av kokurransen, men desverre tapte vi sammenlagt med 0,37 poeng! Vanvittig kjipt selv følgelig, men likevel en positiv opplevelse vi tar med oss inn i 2020!

DESEMBER 2019 – Dubai
Fantastisk vakre Dubai – en tur vi aldri kommer til å glemme! Vi dro dit for å danse tre konkurranser, og satte av et par dager til sightseeing, noe jeg er uendelig glad for at vi gjorde.
Generelt et år med noen fantastiske reiser og opplevelser, der det er vanskelig å trekke frem bare noen få høydepunkter, så her kommer et par til kort fortalt:

Fine konkurranser, turer med Sverre og andre venner, kvalitetstid med familie og venner, blitt med på “Anne Brith Influencer program”, og lært masse i jobb og andre sammenhenger!


Jeg har også fått gleden av nok et år med fantastiske samarbeid med diverse sponsorer og samarbeidspartnere – tusen takk til dere!!


Takk til alle som gjør hverdagen fantastisk, familie, venner og bekjente – Gleder meg til 2020 med dere!

Nå skal året planlegget, og mål skal settes!

Har du noen mål for i år?

xoxo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg