SUMMER DANCE CAMP – SNAPSHOTS

Uken startet med en hyggelig konkurranse i forkant av campen. Bortsett fra at gulvet var syyykt glatt hadde vi det veldig gøy! Mer om dette i et tidligere innlegg.

I løpet av uken har vi deltatt i mange gruppetimer, fitness timer, og privattimer. Det er som regel trening fra 09:00 til 21:30 hver dag. Selvsagt med matpauser.

I tillegg til veeeeldig mye trening, er det veldig sosialt å være på denne campen. Vi treffer mange venner vi ikke ser så ofte, og i tillegg blir vi kjent med mye mennesker! I år ble Norge satt på show-lag sammen med Sverige og Finland, så der ble det også mye rom for moro!


 

Hvert år avsluttes campen med en fest hvor vi fremfører showene våre og danser langt utpå kvelden – super moro!

Kanskje det kommer flere bilder etterhvert… (: 

 

Det har vært en sykt morsom og slitsom uke. Vi har hatt 6 privattimer, maaange gruppetimer, i tillegg til fitness om morgenen og finaletrening/gjennomkjøringer om kvelden. Jeg har hatt veldig vondt i det meste av muskler og ledd, men det har vert verdt det, haha.

Det tar selvsagt på å trene omtrent hele dagen, hver dag i ei uke, men dette er en camp vi alltid gleder oss til og alltid har det veldig moro på.
Det jeg liker aller best med denne campen er at det er sinnsykt gode trenere som har fokus på både teknikk, og rett og slett gleden av dans. 
Vi har lært masse, og drar hjemover fulle av motivasjon og arbeidsoppgaver. 

Men først – en tur til Tyskland for å konkurrere!

xoxo

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg