WHAT COMES NEXT?


PHOTO BY PETER KASBERGEN – THANK YOU SO MUCH!

 

Nå er jeg akuratt ferdig på jobbb og skal sette meg ned å planlegge litt for ukene som kommer. Det er så vanvittig mye som skjer!! Denne uken er det jo “vinterferie” så vi jobber litt mindre enn vanlig (takk og lov), så det gir meg litt tid til å få sett over de kommende ukene. Førstkommende fredag skal jeg ha et lite hår-kurs for noen av jentene i klubben hvor vi skal lage en basic hårfrisyre som man kan bruke til både standard og latin!

Deretter tenker vi å konkurrere i Lier i helgen. Det er bare en liten østlandsserie, men vi tenker å bli med i latin for å få konkurransetrening. Grunnen til at vi kun deltar i latin er at gulvet er så veldig lite at det å danse standard der er helt grusomt hehe! Vi pleier å ha en del plassmangel i studioet vårt liksom, og der er det større gulv enn der. Uansett – så vi tenker å danse latin der. Det ble en litt sånn spontan avgjørelse, så vi må høre om det fortsatt er mulig å melde oss på.

Uken etter det skal vi avgårde for å danse en tidans-konkurranse i Helsinki! Der er vi kun fra torsdags kveld til lørdags morgen så det blir en svipptur!

Helgen etter der igjen skjer det noe ekstremt gøy – vi skal til Tsjekkia for å danse EM i tidans!! Vi er nemlig tatt ut til å representere Norge der også! Vi er så stolte og glade for å representere Norge i to av tre EM i år. Det er tre EM og VM hvert år. Et i standard, et i latin og et i tidans. Vi har representert i en del standard konkurranser før, men dette er første gang vi skal representere i et tidans mesterskap, og vi gleder oss utrolig mye!!

Nå skal jeg bare pakke sammen sakene mine her, gjøre et par ærend og så er det ned i studio der det skal planlegges og danses!

xoxo

 

I have just finished work and now I´m going to sit down and plan the following weeks! On Friday I´m hosting a little hair-fixing course for some of the girls in my club. I´m showing them how to make a basic hairdo for both standard and latin competitions! 

On Saturday we were thinking to dance a small competition in latin here in the area. The reason we´re just competing in latin is that the floor is really small. ut we taught w would enter in latin anyways to get some extra competition practice.

The week after that we´re heading to Helsinki to dance a tendance competition. We arrive late on thursday, dance on friday and head back on saturday morning, aka a quick trip haha!

The weekend after that we are heading to The Czech Republic to dance the European Championship in tendance!!  We have represented Norway in several Standard championships before, but never in a tendance. We are so happy and excited!

Now I am off to the studio, byeee

xoxo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg