DEAR ALL…

Kjære alle sammen, vi søker sponsorer!  

 

Våre navn er Sverre Fjellstad (21) og Ronja Østensvik (20). Vi er et norsk sportsdansepar som driver med tidans, som vil si at vi konkurrerer i alle de fem standard dansene samt alle de fem latin dansene. Vi er tatt ut på landslaget som Norges standard par.
Vi bor for oss selv og betaler alt fra husleie til dansetimer og reiser selv. En privattime koster minimum 600,- (a 45 min) og er svært viktige for utviklingen vår. I tillegg er det uvurderlig for oss å få reise ut for å trene og konkurrere i utlandet. På toppen av reiser og timer koster det mye for utstyret vårt. Alt fra sko, sminke, hårprodukter til kjoler og tailsuits. 

 

Vi ønsker å satse på dansingen vår og representere Norge på best mulig måte, og for å gjøre dette trenger vi å gjøre mer enn det vi har hatt mulighet til til nå. Vi har vært så heldige og fått oss noen fantastiske sponsorer allerede som er NEMUS , Miss Nailed It, Unike Trykk, Helifuel samt noen enkelt personer. Vi er evig takknemlige for tjenestene/støtten de hjelper oss med, og håper at flere ønsker å bli med i teamet vårt.

Vi har allerede flere jobber hver, og dagene går med til jobb og trening. Likevel strekker dessverre ikke lønna til for å dekke alt av utgifter til dansen, reising, timer osv, og annet til livets opphold.

 

Tilbake kan vi tilby (avhengig av omfanget av sponsoravtalen) reklame på blogg, Instagram, Facebook siden vår, eventuelt også logo på klær o.l samt kurs/show. 

 

Vi trenger deg som kan sende oss 100kr. Vi trenger deg som kan hjelpe oss med produkter til hår, sminke og kropp. Vi trenger deg som kan hjelpe oss med et gavekort på REMA 1000, og vi trenger deg som kan bidra med reisestøtte og betaling av privattimer. Alt vi kan spare penger på av nødvendige utgifter og alt vi kan få dekket hjelper oss å nå våre mål. Det er dyrt å være toppidrettsutøver, og vi trenger hjelp og støtte for å utvikle oss til å bli så gode som mulig!

 

Ta gjerne direkte kontakt med oss på [email protected] eller på 92632602 for nærmere samtale om en sponsoravtale! Vi setter pris på hver en krone, og hver en tjeneste. <3

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese denne statusen! Vil du finne ut mer om oss kan du sjekke oss ut på:

 

Instagram: @legactions @ronjaostensvik @sverrefjellstad

Blogg: www.ronjaostensvik.blogg.no

Mobil: 926 32 602

 

Kanskje har du ikke muligheten til å støtte oss selv, men støtt oss ved å være så snill å del denne statusen <3

 

Med vennlig hilsen

Sverre&Ronja

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg