NORWEGIAN CHAMPIONSHIP

                                  
                                                                                               With our coach Erling Langset
For en helg dette har vært, herlighet! Det har vært en fantastisk opptur og en stor nedtur. På lørdag danset vi NM Standard og vi følte oss helt fantastiske, spesielt i finalen. Vi fikk til det vi skulle, vi hadde en fin dag sammen,og trenere, venner og klubb heiet oss frem! Det er en helt ubeskrivelig følelse når alt klaffer, og da vi innså at vi hadde nådd målet vårt – å komme på pallen – da kom gledestårene! Vi var så glade og fornøyde over å endelig få betalt for all jobben vi har lagt ned på trening! For en følelse!

                                                                                           Picture from Nero sportsdansere
Dessuten tok LSKdans tok både 1, 2 og 3 plass! For en klubb vi har! Det som gjorde dagen enda bedre i etterkant var å finne ut at vi fikk åtte 2-ere, og fem 1-ere!   Vi er bare kjempe fornøyde rett og slett og gleder oss til å jobbe hardt fremover. Vi en er skikkelig jevn gjeng, så det er alltid spennende. Men for oss betydde dette ekstra mye siden vi desverre har hatt en tendens til å havne nederst i den jevne gjengen, så det å slå til på NM og greier var helt supert! Dette har gitt oss masse inspirasjon og motivasjon!! 

                                        One of our sponsors – NEMUS!
    
                 Tears of joy!                                          We´re in this together!
     
     Our sponsor @miss.nailed.it !                            Hair and makeup by me – more on @legactions

Så kom dag to, latinen som vi hadde gledet oss sånn til! Første runden gikk som den skulle og vi koste oss skikkelig utpå der! Men så kom sjokket, vi var ikke inne i finalen…det var vi helt ærlig ikke forbredt på..Så da var det bare å syke seg opp til B-finalen, men uansett hvor mye jeg prøvde klarte jeg ikke å ha det så gøy som jeg hadde første runde. B-finalen gikk tydeligvis rett vest og vi fikk et veldig skuffende resultat… Vi var selvsagt veldig skuffet og lei oss, men vi får leve på lørdagens resultat en liten stund, og fortsette og jobbe hardt og komme sterkere tilbake!

 

Uansett takker vi alle som kom å så på oss og alle som støttet oss hele helgen, trenere, venner, familie og ikke minst klubben vår. Vi gir oss ikke! Takk til alle fine konkurrenter som backet oss opp også – moro at vi kan være gode venner utenfor gulvet selv om vi er konkurrenter ute på parketten!

 

xoxo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg