STARSTRUCK

                                  

                         

                       

Denne helgen har det vært trenigshelg med et av mine største idoler, nemlig Kristina Moshenska og hennes partner Marius Balan. Jeg er så ufattelig inspirert… I går kveld hadde vi fellestimer og såkalt practice. Som vil si at vi danser gjennomgjøringer. I disse practicene danser de sammen med oss, og hvor utrolig er det ikke å trene sammen med sine største idoler?! Vi fikk både trent samtidig som dem, og sett på dem når de danset i et annet heat. Vi har jo selvsagt sett dem før, og trent i samme rom, men dette var en helt ny opplevselse. 

I dag hadde vi en privattime og en fellestime. Privattimen hadde vi med Kristina, og er det noen man ønsker å imponere, så er det jo henne!! Med hjelp av en god dose ibux ble timen utrolig bra. Vi har masse og jobbe med fremover, og gleder oss til det!

 

Nå tilbringes kvelden foran tven med kjæresten, bakt potet og Skal Vi Danse. Desverre tilbringes kvelden også med feber, tett nese og vond hals… Heldigvis tar Sverre seg godt av syke meg, og jeg satser på at det går over fort.. 

 

Ønsker alle en flott lørsdags kveld!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg