TIPP TOPP TOPPTUR

I dag gikk hele skoledagen med til at klassen i grupper skulle gjennomføre en langtur vi selv hadde planlagt. Vi var en gruppe på fem jenter som bega oss ut på en ca 4 timer lang tur i skog og mark! Turen ble kjempefin!!! Vi var utrolig heldige med været og slapp unna med et par plump ut i diverse våte steder. Den første strekningen brukte vi kun 50 minutter, på grunn av spreke jenter som holdt godt tempo i fronten! På toppen tok vi får første lille pause og dette måtte selvsagt dokumenteres! Klokken var bare ni men solen skinte og vi koste oss med musikk og godt selskap!
 

  

Etter å ha kommet til toppen ble vi mildt sagt distraherte av alle de fristende blåbærbuskene! Alle bortsett fra Abigail (som ikke liker bær…?!) dro frem en matboks eller pose og begynte å fylle opp! Vi fylte opp matboks etter matbok og gikk til slutt tom for ting å fylle opp! Hender og tunger var spesielt vakre etter all plukkingen!

  

Vi datt over mange vakre steder hvor vi tok noen små pauser for å nyte utsikten og ta noen bilder før vi la ut videre på ferden.

Etter en slik herlig tur i skog og mark avsluttet vi med grillings og kos ved Åmotdammen! Vi kom oss vel hjem med noen få skrammer og våte sokker som survenirer! 

                        

                                        Alt i alt var det en super tur med både godt tempo, super trening, god stemning, god mat og godt selskap!

                          
                                              Dette er faktisk en tur jeg har veldig lyst å ta igjen! Ønsker alle en fin fin onsdags kveld!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg