FINGERS CROSSED

I dag er det bare to dager igjen til Norgesserien som LSK arrangerer. Men Sverre har slitt veldig med ryggen sin over lengre tid på grunn av at den gang på gang har låst seg, og musklene rundt har virkelig spent seg, noe som er vedlig smertefullt.. Legen sa at han var veldig imponert over at Sverre i det hele tatt hadde klart å danse med det. Det er ikke farlig, men veldig veldig vondt…

Dette lover ikke godt for helgens konkurranse. Morgendagen vil vise om vi får deltatt eller ikke. Vi vet jo hva vi kan, og hva vi har fått til, og det er veldig frustrerende å ikke få vise frem dette. Heldigvis er den neste norgesserien bare noen uker etterpå! Men vi velger å klamre oss fast ved håpet om at noen eksperter innen idrettsmedisin kan få fikset Sverre opp i morgen! Hvis ikke settes Sverres velvære foran alt, og hvile vil bli prioritert, slik at vi kan få en topp oppkjøring til den neste norgesserien! 

Jeg trener og står på som best jeg kan for å være klar til helgen dersom det løser seg, og Sverre stiller opp som en super trener! Det er veldig viktig at vi klarer å gi hverandre konstruktiv kritikk, og ta imot det på en god måte. Vanligvis går dette veldig bra, men det skal jo selvsagt ikke så mye til for at den ene eller den andre føler at den andre hakker, tuller, eller kritiserer på feil måte. Dette er veldig fin balanse som kan forsvinne opp til flere ganger på en trening, men vi er flinke til å prate om det om vi synes noe blir sagt på feil måte!

Vi var på trening i dag for å teste ut ryggen, noe som ikke var en veldig vellykket test.. men jeg fikk en god liten økt i latin. Nå er jeg vel hjemme og passer på å få i meg litt sunn og god mat. Nemlig taco-rester! Resten av kvelden skal gå med til litt lekser og avslapning. Vi krysser fingrene for at ryggen til Sverre på mirakuløst vis skal bli helt bra igjen på null komma niks! 

Ønsker alle en fin kveld!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg