10 TING JEG ER SYKT GLAD FOR AT JEG GJORDE

Reklame | Kjeller tannhelse

I løpet av livet er det alltids noen del ting man angrer på, men det er også sykt mange ting man er glad for at man har gjort! Listen er endeløs, men jeg tenkte jeg skulle dele ti av litt større avgjørelser jeg er glad jeg tok!

1) Velge å fortsette å danse.
Det har vært et par ganger i livet der jeg har vurdert å slutte med dansen, blandt annet da min forrige partner slutta, og det knapt var noe dansemilø i Haugesund. Jeg tok noen måneder pause, men jeg er veldig glad jeg valgte å fortsette!

2) Flyttet til østlandet.
Og med avgjørelsen om å fortsette å danse, kom også avgjørelsen om å flytte til østlandet. Dette var en veldig stor avgjørelse ettersom jeg bare var 17 år, og at det innebar å flytte helt alene fra hele familien min, alle vennene mine, bytte vidergående skole og generelt snu litt opp end på livet mitt.

5) Ble sammen med Sverre.
Selv om Sverre og jeg hadde kjent hverandre flere år før jeg flytta over, var det ikke så lenge vi hadde dansa sammen før vi ble sammen. Det var veldig mange som var veldig skeptiske, både fordi vi var så unge, og fordi folk var redde for at vi satte vårt danse-forhold i fare ved å bli sammen så fort. Uansett tvil og vanskelige perioder og utfordringer – selvfølgelig utrolig glad for at vi ble sammen, og fortsatt er sammen nå!

4) Opererte ut alle 4 visdomstenner.
Jeg slet i sååå mange år  med store smerter og betennelser der visdomstennen begynte å vokse. Jeg fikk lenge beskjed fra tannleger at det var for tidlig å operere ut visdomstennene, eller at det ikke var vits å ta dem, og om jeg skulle ta noen, kun de to nede som skapte betennelser osv. Men etter jeg kom i kontakt med Kjeller Tannhelse og fikk dem til å ta en titt på saken, ble planen å ta ut alle 4 visdomsjeksler, inkludert de to oppe som ikke var helt gjennom enda. Vi bestemte oss for å ta to og to av gangen, så først begge på høyre side, deretter begge på venstre en stund senere. Jeg må innrømme at jeg var skikkelig nervøs, men fy, flate, så glad jeg er for at jeg gjorde det! Nytt liv uten tannverk – nydelig! Så om du er i tvil, kontakt en god tannklinikk, som får deg til å føle deg trygg, som jeg gjorde hos Kjeller Tannhelse, og hør hva de har å si! Jeg skulle ønske jeg skulle det lenge før!

5) Satt inn p-stav.
Nok en ting som muligens er et litt skummelt å gjøre – synes i alle fall jeg! Ikke noe glad i hverken nåler eller lignende, men for meg har dette hjulpet helt vanvittig med hvordan mensen er hos meg, og ikke minst hvordan humøret mitt er! Humørsvingninger – goodbye! (eller, altså, i forhold til da jeg var på p-piller) Personlig er det min beste avgjørelse når det kommer til sånne ting, fordi for meg har det gjort at jeg får mensen sjeldnere, som regel mindre vondt, og generelt en bedre hverdag med å slippe å huske på piller mm.

6) Flyttet sammen med Sverre.
Nok en “relationship milestone” jeg er glad vi gjorde. Selv om det kan by på utfordringer digger jeg å bo sammen med Sverre! Super gøy, super praktisk, og super hyggelig.

7) Starta å jobbe på ungdomsskole.
Jepp, hvem skulle tro at en vikarjobb på ungdomsskole skulle ende i en fast arbeidsplass med verdens beste kollegaer – ikke jeg i alle fall! Elsker arbeidsmiljøet, og er så glad jeg har fått bli kjent med så mange fine mennesker.

8) Valgte Lillestrøm vidergående.
Da jeg flyttet måtte jeg jo også velge vidergående, og så glad jeg er for at valget fallt på Lillestrøm VGS. Der fikk jeg venner for livet, jentegjengen min, samt at det rett og slett var en super duper skole spør du meg!

9) Satser på dansen.
Det er et tids- og pengesluk uten like, men det gir så mye tilbake! Mestringsfølelse, fantastiske reiser og opplevelser, danseglede, nerver og en mulighet til å utykke seg på en helt faktastisk måte. Dansen kan være verdens største kilde til frustrasjon fordi man legger alle sine følelser i det, men det er også det som gjør det så fantastisk!

10) Sto opp for meg selv.
Her er det mange situasjoner jeg tenker på egentlig, så kort fortalt: Det har vært flere ganger i livet der folk ikke har vært enige i mine avgjørelser, eller hatt meninger om hva jeg burde/ikke burde.. Men sammen med de jeg stoler på mest her i livet, og sammen med min gode gamle magefølelse har jeg alltid tatt valg jeg selv tenker er riktige, noe jeg er veldig glad for nå i ettertid.
Jeg ser tilbake og tenker som så at livet kunne sett ganske annerledes ut om jeg hadde valgt annerledes. Alle valg man gjør er ikke gode, men for min egen del føler jeg at de største valgene jeg har tatt i livet har vært riktige valg for meg. Og vet du hva, om man velger feil iblandt så lærer man. Man kan alltids ombestemme seg, alltid innrømme at man har tatt feil, og alltid endre mening om noe. Det å endre mening trenger ikke å bety at valget var feil heller, det var kanskje riktig, men grunner endres hele veien. Det jeg vil frem til er at kun du vet hva som er riktig for deg. Snakk med de du stoler på, men ikke minst, kjenn på min egen magefølelse. Til syvende og sist er det du som kjenner deg selv aller best!

Har du noen valg du er skikkelig glad for at du gjorde?

xoxo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg