SLIK SKAL JEG LAGE MEG EN FIN UKE

Nå er det bare noen få dager til v i reiser til Rotterdam på årets første dansekonkurranse! Med det kommer en ganske travel uke der man i tillegg til alt det man vanligvis gjør skal pakke og gjøre seg klar til konkurranse. Jeg vet at uken blir travel, men med å være litt føre var og planlegge litt så er jeg helt sikker på at uken blir mer enn god! Her kommer et par ting jeg skal gjøre for å få en fin uke, kanskje du kan finne noen gode tips til deg selv!

– Nok mat og drikke
Det har kanskje hørt ” uten mat og drikke duger helten ikke”, og det er det veldig mye sannhet i! Jeg har stadig som mål å bli flinkere til å lage meg gode matpakker, og jeg blir stadig bedre. Det er så viktig med nok næring, og nok energi, både for å prestere på jobb, trening, og ikke minst for å få energi og overskudd til å gjøre det man ønsker i hverdagen.

-Planlegge godt for å slippe stress
Jeg elsker jo å planlegge i utgangspunktet, men denne uken trenger nok litt ekstra nøye planlegging, og noen “deadlines”, sånn at jeg vet jeg er ajour med det jeg må gjør før vi reiser.
Her snakker vi to-do lister, pakkelister og ikke minst planlegge dagene med alt jeg skal gjøre.

Foto: Hanne Cathrine Fagerland

-Spørre om hjelp hvis jeg trenger det
Dette punktet er kanskje litt ekstra viktig, jeg kan ha en tendens til å skulle klare alt selv, men jeg har erfart hvor viktig det er å bare å spørre om hjelp, og hvor mye det kan hjelpe å få noen andre til å bære deler av det stresset man eventuelt føler på.

-Kose meg med konkurranse-forbredelsene
Det er viktig å kose seg med prosessen – uansett hvilken prosess det er! Det kan enten bli styr og stress, eller man kan ta et lite steg tilbake og gjøre noe hyggelig ut av det man holder på med. Jeg liker forsåvidt å pakke sånn i seg selv, men for å gjøre det enda hyggeligere liker jeg å sette på litt musikk eller YouTube i bakgrunnen, og så følge pakkelisten. Pakke fint i kofferten og glede meg til reisen.

Hva gjør du for å lage deg en fin uke?

-Ronja

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg