TILBAKE TIL HVERDAGEN

Nå er det like før hverdagen starter for fullt her hos meg! Neste uke starter nemlig alt mulig her hos oss. Både vår jobb på ungdomsskolen, dansekursene vi underviser, samt studiene mine starter opp. Dette er selvsagt i tillegg til alt som allerede er i gang som dansetreninger, blogging, driving av egen business, sosiale medier og diverse prosjekter. På toppen av alt er vi i full gang med oppkjøring mot EM som forhåpentligvis går av stabelen om bare 5 uker! Med andre ord kan man trygt si at jeg har en heftig timeplan foran meg denne høsten.

Jeg er jo en jente som liker å ha mye å gjøre, så jeg gleder meg til en travel timeplan, men det er selvsagt veldig viktig med balanse, ellers går man på veggen! Jeg føler det går begge veier for min del, har jeg for lite å gjøre kan jeg gå på veggen, og samme om jeg har for mye.

Det viktigste for meg er å gjøre ting som gir meg noe! Dansingen gir meg utfordringer, mestring, og glede for eksempel. Jeg tror det er viktig å utfordre seg selv, og derfor har jeg også meldt meg opp til nok et fag på høgskolen, og satt meg flere mål til høsten innenfor både det ene og andre.

Noen tips for å komme seg gjennom en travel hverdag er:
– Spise godt og nok.
– Planlegge godt
– Planlegge/Legge inn pauser
– Legge inn aktiviteter du liker å gjøre
– Bruke en kalender/planlegger/almanakk

Hvordan ser høsten din ut?

xoxo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg