UKENS SPØRSMÅL #6

God lørdag alle sammen! I dag har vi filma en ny vlogg til dere, så jeg håper den faller i smak! Det er en ny “Vi tester” video, og jeg må si det ble mange overraskelser i løpet av videoen, for dette var faktisk en blindtest. Den ligger klar til redigering nå, så forhåpentligvis blir den ferdig i morgen.

Nå tenkte jeg at jeg skulle svare på spørsmålene som har kommet inn siste. Det er alltid super hyggelig å få spørsmål fra dere, så fortsett med det når dere lurer på noe. Ukens spørsmål har jeg fått inn på “tellonym”, der heter jeg “ronjaostensvik”, så der står du fritt til å stille meg anonyme spørsmål. Men nå over til de spørsmålene som har kommet inn.

1) Hvor mye tenker du på kostholder? Og følger du en diett?
Det blir jo til at jeg tenker en del på kostholdet, men jeg følger ikke en diett. Prøver å spise generelt sunt, mye frukt, grønt, grove kornprodukter og magert kjøtt. Viktigste for meg er å spise nok og bra nok til å prestere bra på trening og jobb, og ha overskudd i hverdagen!

2) Når tenker du at du er ferdig med å danse, ettersom mange slutter å danse i ung alder pga skader osv?
Godt spørsmål! Det må jeg nesten ta som det kommer. Uten skader og andre type komplikasjoner ser jeg for meg å pensjonere meg i 30 -årene.

3) Tenker du å være danser resten av livet?
Ikke aktiv konkurranse-danser nei. På et tidspunkt sier nok kroppen stopp. Men jeg ser uansett for meg å fortsette i dansemiljøet, som for eksempel trener!

4) Hvor høy er du?
172 cm ca!

5) Hvor mye kan man tjene på dansing? Hvor mye tjener du på det?

På selve dansingen så kan man tjene pengesummer på konkurranser, om man er helt i toppen, ellers så tjener man ikke noe særlig på selve dansingen, men mindre man leies inn til show for eksempel. Måten man tjener penger på i danseverden er ved å undervise. Hva man tjener på det kommer helt an på hvor mye trenerutdanning, hvor god, og ettertraktet man er osv. Men er man en anerkjent trener med mye erfaring man man tjene nok til å leve av det! Det varierer hvor mye jeg tjener på det, og ettersom jeg fortsatt er utøvende danser har jeg ikke så mye til til å undervise nok til å leve av det. Men det gir som regel noen ekstra tusenlapper i måneden!

6) Hva slags telefon har du?
Huawei p30 lite.

 

7) Du bruker sikkert mye sminke når du danser! Hvor mye bruker du på sminke?
Bruker definitivt mye sminke når jeg danser! Men hvor mye jeg bruker på det varierer veldig, og kommer an på hva jeg har. Men det går definitivt noen tusen kroner på det i løpet av et år!

 

Tusen takk for spørsmål! Da ønsker jeg dere bare en super lørdagskveld videre, vi skal på bursdagsfest!

Hva skal du i kveld?

xoxo

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg