OUR DAYS IN SABAUDIA

Bare det å se på disse bildene gjør at jeg savner sol, sjø og sand! Det var MAGISK! Jeg elsker sol og sommer, så det å komme seg på stranda og ta årets første bad føltes ut som paradis. Over ser dere utsikten fra stranda, samt mine fantastiske negler. Min fantastiske venninne Ann-Torill aka @miss.nailed.it fikset fantastiske negler før turen. De matcher kjolene mine PERFEKT, samtidig som de er evig kule bare sånn til hverdags. Er så heldig som får så flotte negler, og jeg elsker hvert eneste sett!! Neste gang jeg får nye blir til NM som er om et par uker -woop woop!

Vannet føltes først litt kaldt ut, men det var faktisk syyykt deilig så fort man gikk litt uti. Så det ble litt svømming! Jeg er litt pyse når det gjelder å komme seg uti, men når jeg endelig er uti er jeg vanskelig å få opp igjen haha! Forresten – hva skjer med at det står “Norge” på gelato begeret? hahah

Det var altså så hyggelig å kjenne på følelsen av litt ferie. Var ikke akkurat mye tid vi hadde der, men bare de timene vi var på stranda gjorde underverker!

Nå er vi tilbake i Norge, og i regnet, så håper det kommer litt sol her også etterhvert!

 

Blogges snart, xoxo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg