THOSE SUNNY DAYS


         PHOTOS BY SVERRE FJELLSTAD // TOP FROM ZARA // SUNNGLASSES, NECKLACE AND EARRINGS FROM GLITTER

 

Ja dette var tider det…når sola skint på himmelen å jeg kunne gå ute klokken 8 på kvelden i dette! I dag derimot SNØR det her! Herlighet, det er hvitt ute liksom! Det er faktisk helt sjukt spør du meg….og jeg krysser fingrene for flere dagen som den over på bildene. 

Heldigvis har jeg vært inne mesteparten av dagen. jeg hadde full dag på jobb, deretter dro jeg til kiropraktoren min Eirik, så var det å chille hjemme en liten stund før jeg dro avgårde på Fresh for å trene styrke. Sverre har jobbet i hele dag, så det ble ikke noe dansetrening i dag. Etter en god økt der dro jeg på strømmen for å kikke litt siden det er nattåpent der i dag. Jeg fant meg litt billig undertøy, samt de siste to bøkene i serien jeg leser til – 40% ! Score, haha. 

 

Jeg er bare i bok tre, men nå har jeg alle liggende klare! Så nå tenkte jeg egentlig å bare legge meg i sengen og lese til jeg sovner siden jeg i utgangspunktet ikke må så innmari tidlig opp i morgen. Det er virkelig så gøy å lese en bokserie som er så fengende, og dessuten veldig praktisk om man må slå ihjel litt tid ett eller annet sted….spesielt hvis telefonen dør!

 

Men fra sak til sak – det var sååå mange som hadde kledd seg for sommer i dag?! Det har jo snødd siden i dag morres, sååå hahah. Jeg kom ut med ullgenser, skjerf, og den største vinterjakka mi, og så kom det folk med korte bukser og tynne bomber jakker.. Jeg ble kald bare av å se på dem jeg. Jeg er jo en skikkelig frysepinne, men i dag var det jo faktisk skikkelig kaldt!

Er du flink til å kle deg etter været?

xoxo

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg