NEW PROBLEMS

I det siste har jeg hatt litt nye problemer, som at armen min har blitt nummen. Heldigvis har jeg NEMUS rett nede i Lillestrøm, så jeg dro ned dit i dag for å finne ut hva som var problemet. Kiropraktoren min Eirik sjekket om jeg hadde fått noen nerver i klem i forhold til den numne armen min, men heldigvis var ikke dette tilfellet, men bare at musklene i skulder området var ganske stramme. Dette kan nok skyldes at jeg nettopp har begynt med nytt program og at jeg gjør noen øvelser som kroppen min ikke er vant til enda. Uansett var det ikke noe å bekymre seg for. Eirik masserte og trykka på musklene i området, så det burde gå seg til nå. Det er ikke spesielt behagelig å bli trykka og massert på der man har vondt akkurat, men så innmari godt det gjør etterpå. Med vondt skal vondt fordrives tenker jeg der. Og det er jo absolutt ikke uoverkommelig smerte, og dessuten varer det ganske kort. Men når jeg går ut derfra føler jeg meg så mye bedre med en eneste gang, så jeg anbefaler absolutt alle som sliter med ømme, vonde muskler, eller har noen andre plager – sving innom NEMUS!

 

Her om dagen på trening strammet jeg rett og slett magen så mye at jeg pådro meg en strekk i magemusklene, hehe! Der og da var jeg litt sånn, oi hva skjedde nå. Og når det gjorde litt vondt hele dagen etter også så tenkte jeg det var greit å få sjekka opp i. Eirik gjennomførte et par kjappe tester på meg og konkluderte med at jeg hadde pådratt meg en liten strekk – men igjen ingen fare. Det er bare så betryggende å få gå til en flink fagperson å få svar på spørsmålene man har. 
For min del er det for eksempel ikke så farlig å ha litt vondt hvis jeg vet at det ikke er farlig – for eksempel! 

 

Tusen takk til NEMUS, og spesielt Eirik som alltid hjelper til med god kunnskap og god behandling! Allerede i dag har jeg trena igjen uten å ha hverken nummen arm eller vært stressa pga strekken i magen. 

 

xoxo
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg