FOUR COURSE DINNER

Her er bildene fra nyttårsmiddagen vår – så mye rart, og så mye godt! Forretten var tunfisk, som faktisk var veldig godt. Andreretten var gåselever og okse. Oksen var veldig god, men den leveren kan jeg ikke si at jeg syntes noe særlig om… men hovedretten og desserten var veldig god. Vi fikk middagen i en flott sal med masse nydelig kunst i. Hotellet er jo nydelig i seg selv, så å få spise i salen der det var kunstutstilling var jo bare et stort pluss. 

 

Hva pleier du å spise på nyttår?

xoxo

———————————————————————————————————————————————————————————————————–

Here are the photos from our dinner on new years eve. It was very good! Maybe except for the goose liver.. The hotel is gorgeous, and we got to eat in a beautiful hall with lots of art on the walls. 

What did you eat new years eve?

xoxo
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg