14 DISADVANTAGES WITH LONG NAILS

I går leste jeg et innlegg på bloggen til www.stina.blogg.no hvor hun skrev om problemer med lange negler, og jeg kjente meg så sykt igjen! haha
Så jeg tenkte å skrive mitt eget innlegg om det samme, noe likt, og noe nytt!
 

Jeg ELSKER å ha lange negler! Det er så elegant og vakkert, og jeg føler det forlenger fingrene mine, spesielt når jeg danser.
De er også gode “kløpinner” , samtale startere, vakkert tilbehør, og gir rett og slett en følelse av å alltid være litt “pyntet”. 
For meg er det litt spesielle problemer knyttet til dansingen, men også helt dagligdagse ting.

1. Å ta på seg smykker, armbånd etc. Dette skrev også Stina om, og jeg er så enig! Jeg må omtrent alltid spørre om hjelp for å få på meg smykket mitt. Den lille låsen er så vanskelig å åpne, men ikke minst å treffe inni ringen den skal festes i.. #håpløst 
(Opening and closing jewellery)

 

2. Pitle…dette er kanskje en veldig personlig sær sak? Men hvis jeg ser en skikkelig hudorm, kvise etc MÅ jeg ta den. Og med akrylnegler, som er litt tykke, kan det være forferdelig vanskelig, hvertfall uten at det gjør vondt..
(take out zits)

3. Lage mat. Fordi alt mulig samler seg under neglene!! Plutselig finner du mat under neglene sånn en time etter du har laget mat, OG vasket hendene…jepp, deilig.
(Cooking)

4. Skrive på mobilen. Dette er noe jeg forsåvidt vender meg til veldig fort, men det er likevel en liten tilvendingsprosess, fordi man liksom må trykke med en annen del av fingertuppen enn man vanligvis gjør. 
(Type on your cellphone)

5. Trykke inn knapper. Noen knapper er liksom så smale, så jeg ender ofte med å bruke knoken haha. Dette gjelder for eksempel nedtrekkern på toalettet, belte-knappen i bilen, på knappen på vaskemaskinen osv..
(Pushing on-buttons)

6. Åpne bokser…som brusbokser,eller matbokser med veldig smal kant…får jo ikke neglene under! Eller rettere sagt, vi vil ikke knø neglene under for vi er så redde for at de skal bli ødelagt, haha. Bedre å få noen andre til å gjøre det.
(Opening cans)

7.Lukke knapper i bukser for eksempel..det kan være en håpløs oppgave om det er en litt vanskelig knapp i utgangspunktet..
(Buttons)

8. Sette på falske vipper, man stikker jo neglen i øyet før man vet ord av det! 
(Putting on false lashes)

9. Plukke opp ting fra gulvet !!! Mister du for eksempel en liten mynt eller et bankkort…good luck! Bare å slikke seg på fingern å håpe på at det du mist fester seg på fingertuppen hahah!
(Picking up stuff from the floor)

10.Hansker må man jo plutselig ha en størrelse større!
(Gloves)

11.PC tastatur. Tusen takk til Mac som har flate tastatur!!! De som stikker opp på jobb for eksempel…da går det plutselig mye saktere.
(Typing on a cpmputer)

12. Lukke danseskoene. Jeg får det ikke til! haha. Sverre må som regel stille opp og hjelpe til.
(Closing my dancing shoes)

13. Okei….fjerne noe fra nesa, øret eller i øyet..Litt sånn ingen nevner, men hallo man kjenner jo ingenting før man plutselig er langt inni skallen haha! Så vær litt forsiktig i starten med mindre du vil ha en spiss negl et ubehagelig sted.
(Removing something from your nose, ear or eye)

14. De kan være litt farlige – spesielt når vi danser! Har blitt en par brekte negler, og noen små kutt. Men det går som regel bra!
(Sharp and dangerous when dancing) 

På tross av alt dette digger jeg de lange neglene mine!! LOVE LOVE LOVE! Så lenge de ikke blir alt for lange fortrekker jeg lange fremfor korte.

Foretrekker du lange eller korte negler?

xoxo
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg