AUTUMN LEAVES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PHOTOS BY HELENE SPILLING // PANTS FROM NELLY // SHOES FROM NIKE – FOOTWAY // JACKET FROM TALLY WEIL // PURSE FROM GLITER // NAILS BY ROCKIN´NAILS AND BEAUTY // RINGS, EARRINGS & HAIRBAND FROM GLITTER // TOP IS OLD // 

Høsten har definitivt ankommet for fullt med sin kalde vind og kjølige temperaturer, men også med flotte høstfarger! Denne flotte høstdagen var det veldig kjølig, men likevel varmet solen når den tittet frem. Helene og jeg turet litt rundt i Lillestrøm, og kom plutselig på denne fine veggen jeg passerer på vei til trening hver dag. Den var så nydelig i disse flotte fargene!

I dag har jeg vært hos Rockin´ nails and beauty (HER) og fikset (enda) en negl jeg hadde brukket, haha. Dansing er risikosport dere! Heldigvis er det bare å stikke innom dem å fikse og slå av en superhyggelig prat! Jeg skal innom igjen allerede til uken for å lage nye negler, og mest sannsylig legge vipper! Gleder meg skikkelig!

Etter det var det å komme hjem til Sverre som laget en herlig middag med kylling, bacon og gulrotpuré! NAM! Så bar det nedover til studio hvor vi plutselig hadde vært i 2 og en halv time! Tiden går fort når man skal ha privattime og jobbe med å få det til etterpå. Til slutt dro vi på Fresh Fitness for å løpe litt intervaller. Jeg kjente at jeg ikke hadde spesielt lyst å løpe i dag, og var skikkelig dau rett og slett, men jeg fullførte 2 av 3 planlagte intervaller..så det var bedre enn ingenting! Men da er jeg klar for morgendagens PT økt og standard trening også! Etter det endte jeg plutselig med å jobbe en time også.

Nå sitter vi å koser oss med gamle dansevideoer fra 2010-2011! Moro! Ser heldigvis litt forbedring!

 

Hva har dere gjort i dag? Liker dere høsten?

 

xoxo

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg